1. Graikiškos salotos.

Iceberg salotos, pomidorai,agurkai, paprika, mėl.svogūnai, alyvuogės, feta, citrina, alyv.aliejus.

2. Šnicelis.

Jautienos/kiaulienos/vištienos faršai, bulvių košė, burokėlių salotos, raug.agurkai.

3. Vištienos kepsnys “Klumpė“.

Malta vištienos krūtinėlė, sūris, sviestas, karštos virtos bulvytės, morkos, kopūstai.

4. Cepelinai.

Tarkuotos bulvės, kiaulienos faršas, grietinė, spirgučiai.

5. Lietiniai su varške.

Miltiniai lietiniai, varškė, grietinė, uogienė.

6. Balandėliai.

Virti kopūstų lapai, mėsos faršas, virtos bulvytės, grietinė, žaluma.

7. Bulviniai blynai.

Tarkuotos bulvės, grietinė.